Meanpixel - Intrebari frecvente


Puteti efectuata plati cantre noi prin transfer bancar, pentru plati internationale dar si nationale acceptam plati prin Moneybookers.com, Paypal. Va rugam sa ne contactati pentru mai mule detalii, sau alte modalitati de plata.

Un avans de 50% este necesar inainte de a incepe lucrarea. Dupa ce va prezentam schitele si acceptati propunerile noaste de design, restul de 50% din suma va fi achitata inainte de a termina proiectul. In unele cazuri putem negocia procentele din avans.

Motivul pentru care cerem avans este foarte simplu: Timpul inseamna bani. In momentul in care incepem un proiect investim timp si energie, studiind si gandind modalitatile prin care proiectul dumneavastra va fi unic si va avea impactul scontat. Orice propunere de design pe care o oferim, in cazul in care nu va multumeste, va fi modificata si inbunatatita conform cerintelor dumneavoastra.

Nu. MeanPixel (Urbanplan SRL) a investit timp si energie in a creea schitele/ideile pentru proiect. Daca nu va plac ideile propuse, va rugam sa detailati cat mai mult proiectul/ideile dumneavoastra si impreuna vom reusi sa gasim solutia care sa va satisfaca. Prezentarea cat mai detailata a afacerii/ideii dumenavoastra ne vor ajuta sa intelegem si sa gasim modalitatea cea mai buna pentru a va face un proiect reusit.

Nu. Pretul pe care-l vom prezenta este cel care va fi platit. Suntem firma platitoare de TVA, deci vom pune TVA la pretul oferit. Exceptional, daca de la ideea aceptata pana la produsul final vor aprea modificari majore cerute de client, clientului ii vor fi aduse la cunostinta preturile pentru care vom face modificarile.

Da, am lucrat si lucram pentru firme din numearoase tari, magazine ebay, corporatii internationale. MeanPixel (Urbanplan SRL) are printre clienti firme din marea Britanie, Statele Unite, Spania, Australia, Olanda. Bulgaria, Italia.

Da, pastram copii ale fisierelor sursa astfel incat putem edita si actualiza lucrearea in orice moment ne cere clientul.