Meanpixel - Despre Noi


Meanpixel (Urbanplan SRL) Miercurea Ciuc, Harghita, este o firma multimedia de publicitate atat online cat si print.

Suntem o echipa tanara si ambitioasa, cu specialisti in domeniul grafic si dezvoltare.

Timpul de executie al proiectelor este scurt. Suntem constienti ca orice intarziere inseamna pierdere de timp si bani de ambele parti, de aceea respectam termenele.
Pentru o buna colaborare, echipa noastra este mereu receptiva la ideile si sugestiile dumneavoastra, comunicam in permanenta, luam deciziile impreuna.

Folosim diferite tehnologii pentru ca suntem dedicati in a gasi solutii pentru fiecare client in parte, deoarece suntem constienti de faptul ca prin succesul dumneavoastra vom avea si noi succes.
Furnizam design grafic personalizat pentru site-uri web - asiguram si partea de programare si gazduire sau rezervare domeniu, optimizare motoare de cautare (in functie de optinuile clientului) , design de bannere publicitare, sigle si alte elemente de identitate vizuala, design complet de interfete grafice, prezentari multimedia, animatii.

Etapele proiectului


Proiectele create de noi urmeaza in general urmatorii pasi:
Intocmirea unei documentatii complete, formata din fotografii/schite/documente text, exemple de alte site-uri/brosuri/postere care sunt similare proiectului dorit, tot ceea ce credeti ca este necesar ca echipa naostra sa inteleaga ce doriti dumnevoastra.
Va prezentam cateva propuneri de design, urmand ca in functie de raspunsul dumnevoastra sa le aducem modificari/inbunatatiri, sau alte propuneri.
Odata primit acceptul asupra design-ului, vom trece la crearea codurilor in cazul paginilor web/eCommerce/ebay, sau a fisierelor pentru print, animatii flash etc...
In momentul in care proiectul este gata, il vom testa, se vor face rezivii pentru a repara eventualele probleme, proiectul va fi finalizat in momentul in care constatam impreuna ca nu mai exista revizii.