Cégünkről


Cégünk 2003-ban alakult egy fiatal, ambíciós csapatot foglalkoztatva a grafikai tervezéstől kezdve a tanácsadáson át a megvalósításig. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a logótervezés, arculattervezés, reklámgrafika, weboldalkészítés, webshopkészítés, valamint elektronikus levelek készítése terén egyaránt.

Annak tudatában, hogy az idő pénz, igyekszünk a szükséges legrövidebb időkereten belül minden megbízást kivitelezni.

A gyors és kitűnő munkát nagyban elősegíti az ügyfeleinkkel való direkt kommunikáció – garantáltan figyelembe vesszük a megrendelő elvárásait és ötleteit.

Különböző technológiák használatával, törekszünk mindenki ízlésének és igényeinek megfelelni.
Furnizam design grafic personalizat pentru site-uri web - asiguram si partea de programare si gazduire sau rezervare domeniu, optimizare motoare de cautare (in functie de optinuile clientului) , design de bannere publicitare, sigle si alte elemente de identitate vizuala, design complet de interfete grafice, prezentari multimedia, animatii.

Így dolgozunk...


Stratégiánk a következő főbb lépésekből tevődik össze:
A megrendelővel közösen kidolgozzuk a projekt funkcionalitásának minden részletét: milyen célból készül a kért munka, milyen eredményeket, változásokat várnak tőle, és ezek függvényében gyűjtjük össze a kivitelezéshez szükséges anyagokat.
A megbeszéltek alapján elkészítjük a tervet, amely átnézése után a megrendelő jelezheti észrevételeit, további igényeit, illetve új terv készítését kérheti, abban az esetben, ha nincs megelégedve az elsővel.
Miután a dizájn minden eleme a helyére került – az ügyfél is elégedett az eredménnyel –, kezdünk csak neki a kivitelezésnek: nyomdai előkészítés, nyomtatás; weboldalak, webshopok esetében kódolás (HTML, CSS, PHP, ASP, Flash, Actionscript, Javascript).
A weboldalak, webshopok esetében, a már kódolt munkát is leellenőrzi a megrendelő, és csak a jóváhagyása után tesszük mindenki számára elérhetővé.